Fasole cu costita afumata

de Gherca Daniela in Porc, 19 Sep 2014 | 5038 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un borcan de fasole
  • o ceapa
  • un morcov
  • un patrunjel mai mic
  • costita afumata 3-4 bucati mai mari
  • 3 lingurite pline de bulion
  • patrunjel verde
  • 2 foi dafin
  • 3 linguri de ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu costita afumata:

Spalam bine fasolele si le punem intr-un ceaun impreuna cu costita afumata si turnam peste, apa rece cat sa acopere totul. Ceapa, morcovul si patrunjelul le-am taiam marunt si intr-o tigaie am pus uleiul si le-am calit putin, dupa care le-am pus in ceaunul cu fasolele si costita, peste am pus si bulionul, patrunjelul, foile de dafin;

Dam la fiert pana ce scade toata apa, daca mai trebuie apa intre timp mai puteti adauga, eu am pus apa de 2 ori. La final potrivim de sare, mai lasam sa dea un clocot si gata. Se servesc cu muraturi si mamaliguta!

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fasole boabe cu costita afumata